WAAROM EEN NUTRITIONELE ANALYSE?

WAAROM EEN NUTRITIONELE
ANALYSE?

De nutritionele en functionele geneeskunde heeft als doel de werking van onze cellen, weefsels en organen te optimaliseren. Nutritionele analyses zijn essentieel voor de gezondheid van de patiënten en kaderen perfect in zowel preventieve als genezende behandelingen.

AL 20 JAAR LEIDER EN PIONIER

Al meer dan 20 jaar is RP Lab zich bewust van de noodzaak om de nutritionele toestand van een patiënt nauwkeurig en precies te evalueren. Daarom heeft het laboratorium talrijke gesofisticeerde nutritionele analyses ontwikkeld om verschillende gezondheidstoestanden te evalueren. Die tests worden uitgevoerd op basis van een voorspellende, preventieve en gepersonaliseerde geneeskundige aanpak met als doel de optimale gezondheid van de patiënt.

Dat departement beslaat heel Europa, de Verenigde Staten en Azië, en verstuurt staaltjes onder een gecontroleerde temperatuur dankzij expreskoerierdiensten zoals DHL en FedEx.

Dankzij het luchtverkeer en de conformiteit met normen ONU 3373 komt het afgenomen bloed snel en in optimale omstandigheden op zijn bestemming aan, waardoor het bloed bijna niets van zijn kwaliteit verliest.

KRACHTIGE TOOLS

Om deze preventieve aanpak te beheersen, biedt RP Lab de volgende tools aan:

  • een grafische voorstelling en interpretatie van de biologische resultaten;
    • kwalitatief hoogstaand ondersteunend materiaal, gecontroleerd door een Wetenschappelijke Commissie bestaande uit deskundigen met internationale faam;
    • elk jaar worden nieuwe profielen gecreëerd onder impuls van de Wetenschappelijke Commissie;
  • bekwame en efficiënte technici, die perfect kunnen werken met de nieuwste technologieën, keuren de tools technisch alvorens ze te implementeren;
  • biologen, experts in hun vakgebied, keuren de tools klinisch.

Nutritionnele analyses

Brainscreen Nutritionele raad op maat voor een optimale werking van de hersenen
Foodscreen Een investering in je gezondheid en welzijn
Gutscreen Nutritionele raad op maat voor een optimale werking van de darmen
Nutriscreen Gezonde, evenwichtige en gepersonaliseerde voeding is bepalend voor zowel de
lichamelijke als de geestelijke gezondheid

ALLE ANALYSES WEERGEVEN

HET GAMMA VAN NUTRIBILAN

NUTRITIONELE TESTS